Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kiloview Bonding - HDC Multimedia

Kiloview Bonding

HDC levert (bijna) realtime videoverbindingen via het SRT protocol als oplossing voor het verbinden van videobronnen over grote afstanden.

Bij live videoverbindingen is een stabiele internet nodig. Over het algemeen zal dit geen probleem zijn als er gebruik gemaakt kan worden van een bekabelde internetverbinding. Als dit niet mogelijk is of als de de locatie steeds wijzigt is een verbinding via 4G de oplossing. Alle kiloview encoders kunnen met een USB 4G dongle een verbinding via het 4G netwerk maken. Niet altijd en overal is te voorpellen hoe goed een 4G verbinding zal zijn. Voor extra zekerheid en een hogere upload voor de videostream is er een bonding oplossing, deze combineert meerdere 4G netwerken ( van verschillende providers) in een verbinding waardoor de kans dat er geen verbinding of een verbinding van lage kwaliteit minimaal wordt.

De verschillende verbindingen worden dan op een server weer als videosignaal verwerkt en levert dan een zeer stabiele videostream op die door een encoder (hardware of software op een computer) weer opgehaald wordt voor verdere verwerking. hierbij is er een vertraging van 100 tot 200 ms. Iedere stream die op deze manier verwerkt wordt heeft exact dezelfde vertraging.

Kiloview heeft hiervoor een goede en betaalbare oplossing, de Kiloview P1 en P2 encoder en de kiloview bonding server. De encoder kan 5 verschillende verbindingen tot 1 stream combineren, dus bijvoorbeeld 2, 3 of 4 4G verbindingen van verschillende providers.

De kiloview encoder kan natuurlijk ook met 1 4G verbinding werken waarbij de voordelen van het systeem m.b.t. het doorsteren van streams naar andere bestemmingen, remote controle en remote toegang tot het apparaat behouden blijven.

Ook meerdere bronnen kunnen samengebracht worden en daarna via SRT of NDI verder verwerkt worden. Kiloview levert ook decoders voor SRT die een SDi of HDMI signaal uitgeven.

 

Kiloview, opgericht in 2010, is een professionele leverancier van op IP gebaseerde videotransmissie, met producten op het gebied van videocodering, decodering, conversie, IP-gebaseerde video-switching en streaming, inclusief SDI/HDMI (HD of 4K UHD) naar IP via H.264/H.265/NDI via Ethernet, wifi of 4G-LTE bonding/5G-LTE, enz.

Kiloview

Kiloview biedt hardware- en softwareoplossingen die verschillende in- en uitgangen aankunnen, ofwel SDI en HDMI interfaces of IP-streams met verschillende protocollen, als standalone units of rackmount units, gecombineerd met functies zoals PTZ-besturing, OSD, bijsnijden, opnemen, streamen services, waardoor Kiloview de meest veelzijdige AV-over-IP-oplossingsprovider ter wereld is.

Kilolink server

Het versturen van video over meerdere internetverbinding zorgt voor een zeer betrouwbare verbinding. Een grote rol hierbij speelt de server die de binnenkomende streams weer tot 1 videostream bundelt. In het algemeen worden deze servers als cloud service aangeboden. HDC biedt deze services ook aan, maar de kilolink server software wordt zonder extra kosten bij de Kiloview P serie encoders geleverd. De P serie encoders beschikken over maximaal 4 4G verbindingen en kunnen ook zonder bonding gebruikt worden.

de kilolink server ondersteund meerdere streamingprotocollen inclusief het SRT protocol voor bijna real time verbindingen.

Er zijn dus meerder mogelijkheden:

  • installeer de kilolink server software op een eigen server
  • neem een kant en klare eigen server af bij HDC (tot maximaal 100 kiloview apparaten aan te sluiten)
  • gebruik de cloudservice voor een vast bedrag per maand en apparaat

Het grote voordeel van de kilolink server is dat er geen extra kosten zijn voor data verkeer of andere diensten.

HDC Kilolink service

Om het voor gebruikers van de Kilolink P serie encoders de bonding mogelijkheden zonder technische kennis beschikbaar te stellen biedt HDC een aantal diensten aan.

De Kilolink server software heeft een internet server nodig met voldoende capaciteit en bandbreedte om de streams binnen te halen en te verwerken. Toepassingen zijn 1 op 1 verbindingen (b.v. van camera naar regie al of niet via een decoder). Het doorsturen van de stream naar een streaming dienst of streaming server zodat een groot publiek bereikt kan worden.

HDC beschikt over eigen servers voor zowel de kilolink als streaming servers voor internet uitzendingen. Als de stream naar een video switcher gestuurd moet worden kunnen de kiloview decoders ingezet worden. Alle servers ondersteunen het SRT protocol.

Iedere Kiloview P encoder is via de kilolink server altijd op afstand in te stellen en de complete interface van het apparaat is op afstand beschikbaar.

Eenmalige installatie op een eigen server               € 75,-

 

Compleet geïnstalleerde eigen kilolink server        € 49,- per maand

 

Gebruik Kilolink server per apparaat                       € 15,- per maand

 

De Kiloview P encoders inclusief kilolink server zijn ook te huur voor tijdelijk gebruik.