Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Video montage systemen en notebooks

HD video is de standaard voor het opnemen en bewerken van video, in toenemende mate wordt ook in 4K opgenomen en gemonteerd. Het werken met bijvoorbeeld AVCHD of H264 in HD resolutie kan veel van uw computer vragen. Of u nu een professional bent of een hobbyist die het professioneel aanpakt, een krachtiger machine kan videobewerking in HD een stuk prettiger voor u maken. Voor het bewerken van 4K video leveren wij hiervoor aangepaste computers die ook in 4k nog realtime het resultaat kunnen weergeven.

Maatwerk

Ieder systeem wordt geleverd met een snelle processor, SSD harde schijf en voldoende geheugen. Wilt U nog beter prestaties? Geen probleem! Onze systemen zijn geheel naar wens aan te passen, zodat u zeker weet dat u het maximale uit uw computer haalt.

 

 

Eenvoudig samenstellen en bestellen

Bezoek onze webshop waar u onze systemen kunt bekijken en op maat kunt aanpassen of vergelijk de HD en 4K systemen via de knoppen hieronder Heeft u vragen, specifieke wensen, of gebruikt u een editingpakkket dat er niet tussen staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Complete systemen voor videobewerking

HDC Multimedia is al jaren gespecialiseerd in het op maat bouwen van computersystemen die bedoeld zijn voor videobewerking. Voor onze systemen gebruiken wij de meest geavanceerde onderdelen die perfect aansluiten bij het softwarepakket dat u gebruikt voor videobewerking. Onze systemen zijn voorzien van een snelle processor voor hoge prestaties, een snelle harde schijf waar uw systeem op draait en een snelle harde schijf met grote capaciteit voor het opslaan van video. Daarnaast beschikken onze systemen natuurlijk over een moderne en geavanceerde videokaart en een flink RAM geheugen voor de benodigde rekenkracht bij het bewerken en renderen van uw video. Een videobewerking systeem van HDC kan worden geleverd met alle benodigde software volledig geïnstalleerd, en is voorzien van Blu-ray / DVD brander, DVD speler, ingebouwde cardreader, USB 3 en FireWire. Alle systemen worden voor oplevering uitvoerig door ons getest.

Een betaalbaar HD video montage systeem geschikt voor Grassvalley Edius, Magix, Pinnacle Studio, Vegas

Een 4K Video edit systeem voor Adobe Premiere, Edius, Pinnacle, Magix. geschikt voor HD en gecomprimeerd 4K video bewerken

Video edit systeem voor o.a. Adobe Premiere, Edius , geschikt voor 4K video bewerken en zwaar renderwerk. Met de nieuwste Intel 10 tot 18 Core processor

Stel je eigen laptop samen, bepaal welke processor, hoeveel geheugen, en harde schijven voor de video montage laptop nodig zijn. In tegenstelling tot de meeste standaard laptops zijn de laptops altijd uitgevoerd met een eigen grafische kaart wat grote voordelen geeft bij video en fotobewerking.