Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
4G bonding

Bonding

Bonding
Teradek Bond een complete oplossing voor mobiele video verbindingen

Iedere Teradek encoder met een usb aansluiting kan video over een 3G of 4G netwerk versturen, vaak werkt dit goed, maar niet altijd. Zodra er geen (of geen goede) verbinding gemaakt kan worden met de zendmast van de provider voor het 4 G netwerk valt de verbinding weg of wordt de datadoorvoer sterk beperkt met als resultaat een mindere kwaliteit video. deze problemen zijn te verhelpen door gebruik te maken van meerdere 4G modems op netwerken van verschillende providers. De Bonding techniek van Teradek maakt dit mogelijk. De data van het videosignaal wordt vanuit een ingebouwde Teradek encoder of een teradek Cube omgeleid naar de Teradek Bond of Teradek Link. Voordat de data vanuit de encoder verstuurd worden wordt deze verdeeld over de aangesloten modems zodat ieder modem een deel van de verbinding op zich neemt, Dit garandeert de meest optimale verbinding op de betreffende locatie. Door het gebruik van meerdere modems is het mogelijk om volledig mobiel in HD live te streamen. Een ideale oplossing voor actueel nieuws, sport live streams op locaties waar geen internet is enz.

bondsport

 Sputnik Server

De verzonden data streams worden gestuurd naar een Sputnik server waar deze weer als een normale videostream verder verzonden kan worden of rechtstreeks omgezet naar een SDI of HDMI videosignaal door middel van een Teradek decoder.

Voor de regie wordt dit dan een normaal videosignaal zoals bij een satelliet verbinding, echter zonder de kosten van deze verbindingen.
Sputnik server

sputnik2

Een Sputnik server kan een server op de locatie van de regie zijn, of een server in de cloud. HDC verhuurt volledig geconfigureerde Sputnik servers als service. Iedere Sputnik server kan zoveel streams verwerken als de bandbreedte en de capaciteit van de server toelaat.
Via de sputnik server zijn ook de instellingen van de Teradek Cubes en Bond 's te beheren en te wijzigen.

Teradek Core

Teradek Core

De Teradek Core integratie is een cloud based encoder management systeem dat compleet integreert met de sputnik server. vanuit deze omgeving kunnen alle encoders beheerd en ingesteld worden. De stream vanuit een encoder kan door middel van drag en drop naar een of meerdere decoders gestuurd worden of naar een of meerdere CDN 's. De wijzigingen worden realtime doorgevoerd.