Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Teradek Bolt - HDC Multimedia

Teradek Bolt

Teradek Bolt

Teradek Bolt is een draadloos HD-SDI monitoring systeem dat zonder enige vertraging ongecomprimeerde full HD-video op 1080p60 uitzendt. Bolt heeft een looping 3G-SDI ingang van de zender, dual 3G-SDI uitgangen op de ontvanger, en kan gelijktijdig verzenden naar meerdere ontvangers op tot 1000m afstand(afhankelijk van het model). De zender zit in een robuust T6061 aluminium chassis met 1/4″ schroefdraad bevestigingsgaten voor eenvoudige bevestiging op uw camera. De ontvanger is gemaakt van duurzaam ABS plastic dat u gemakkelijk kunt monteren op uw monitor of video-switcher.

Bolt Pro

Ongecomprimeerd, zonder vertraging video verzenden
Een van de beste eigenschappen van Bolt is de mogelijkheid om 1080p60 full HD-video draadloos en zonder vertraging te verzenden. Bolt stuurt ongecomprimeerde video met behulp van WSDI Protocol. Dit zorgt bij de Bolt 300 voor een draadloos bereik van 100m zonder vertraging. Het topmodel Bolt 2000 heeft een bereik van 600 meter Bovendien worden frequentiebanden dynamisch en in real-time aangepast, waardoor Bolt probleemloos naast andere draadloze apparatuur ingezet kan worden.

Aansluitingen voor dynamisch gebruik
In aanvulling op het verzenden van de video, kunt u met Bolt’s 3G-SDI loop-through nog steeds de camera SDI uitvoer te gebruiken voor onboard recorders of monitors. Bolt ontvangers hebben dual 3G-SDI uitgangen, wat betekent dat u twee uitgangen ter beschikking hebt. Deze kunt u aansluiten op field monitors, video switchers, Teradek Cubes, of een combinatie hiervan.

Omdat de Bolt ontvanger dual 3G-SDI uitgangen heeft, is het mogelijk een Teradek Cube encoder aan te sluiten en een gecomprimeerde video-feed via WiFi te verzenden. Hiermee beschikt u over de mogelijkheid tot live Internet streaming, H.264 proxy opname of draadloze monitoring op iOS-apparaten. Zo kunt u profiteren van de unieke eigenschappen die beide technologie├źn te bieden hebben, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storingen of beperkte camera uitgangen.

Tot 150 meter

Tot 300 meter

Tot 1000 meter

meer info
meer info