Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Teradek Bond - HDC Multimedia

Teradek Bond

Naast de diverse streaming oplossingen biedt Teradek een tweetal apparaten voor mobiele bonding aan; de Bond en Link. Teradek Bond en Link maken beide gebruik van meerdere mobiele 3G of 4G dataverbindingen voor het live versturen van video over internet, waardoor u ook zonder aanwezigheid van (draadloos) internet live kunt uitzenden. Het verschil tussen Bond en Link zit hem niet zozeer in de mogelijkheden, maar in de manier van toepassen. Bond monteert u op uw camera en het apparaat zendt van daar uit. Verplaatst u de camera (met daarop Bond) naar een zogenaamde ‘dode zone’, een gebied waarin u geen bereik heeft, dan valt het zenden stil. Link ondervangt dit fenomeen doordat dit apparaat op een locatie met optimaal bereik wordt geplaatst, en het videosignaal met behulp van een Teradek Cube vanaf de camera naar Link wordt gestuurd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele dode zones.

bondpage.png

Teradek Bond
Bond is Teradek’s ultra-draagbare oplossing voor bonding. Bond is de ideale oplossing voor de videoprofessional die veel in het veld werkt. Door het gebruik van één of meedere (maximaal 5) 3G of 4G USB dataverbindingen kunt u met Bond, ook zonder de aanwezigheid van (draadloos) internet, live beelden streamen. Hierdoor is Bond uitermate geschikt voor het doen van live-verslagen op locatie. Het voordeel van werken met meerdere 3G of 4G verbindingen van verschillende providers is een stukje extra zekerheid. Wanneer één van de signalen minder sterk wordt vult een ander aan, waardoor de kwaliteit van uw stream niet in gevaar komt. Bond heeft hetzelfde formaat als Cube, is lichtgewicht, energiezuinig en zeer betaalbaar. In combinatie met een Teradek Cube encoder beschikt u met Bond over een zeer compacte en complete camera-top mobiele bonding oplossing voor een fractie van de prijs van een traditioneel systeem als LiveU.