Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Encoders - HDC Multimedia

Encoders

[layerslider id=”9″]

Teradek Professionele encoders voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de industrie, volwaardige H264 HD streaming met efficiënt datagebruik. Alle encoders zijn gebaseerd op dezelfde techniek en worden geleverd van kleine draagbare apparaten tot 19 inch rack mount systemen.

De draagbare encoders kunnen gebruikt worden voor on set monitoring op tablets, smartphones of pc, maar ook voor het rechtsreeks streamen naar internet of het maken van point to point verbindingen via internet.

Teradek Cube

Een draagbare encoder voor on set monitoring en internet streaming. Iedere Teradek Cube beschikt over een netwerkaansluiting, USB aansluitng, Oled display met bediening en Analoge ingang. De modellen met Wifi beschikken ook over een interne Li-Ion accu voor mobiel gebruik. Eventueel kan de Cube aangesloten worden op een externe accu of op een accu van de camera. De Cube wordt geleverd als HDMI of SDI uitvoering.

Door op de USB aansluiting een 4G dongel te plaatsen kan overal rechtsreeks naar internet gestreamd worden zonder gebruik te maken van een vaste of wifi internetverbinding

vanaf € 1060,-

Teradek VidiU

Bestellen

Stream rechtstreeks van de minatuur encoder naar iternet via de ingebouwde wifi verbinding, via een wifi router, via een vaste netwerkverbinding of via een 4G usb dongle.

Sluit de encoder aan op een HDMI videosignaal en stream  in full HD.

Verbeter je live stream met de apps van Teradek voor live mixing, bonding, tegelijkertijd naar meerdere platforms streamen remote control enz.

vanaf € 799,-