Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/hdc/domains/hdc-hengelo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Live evenementen en verhuur - HDC Multimedia

Live evenementen en verhuur

Voor ieder evenement waarbij u gebruik wilt maken van een live stream op internet bieden wij mogelijkheden van de huur van de benodigde apparatuur, technische ondersteuning, het verzorgen van de live stream over eigen servers tot het verzorgen van de volledige registratie en live uitzending.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, waarbij het mogelijk is draadloze verbindingen op te zetten over grote afstanden, mobiele sets in te zetten, gebruik te maken van meercamera regie, titels en scores in beeld te brengen, twitter en facebook te integreren in de live uitzending.

HDC heeft zich gespecialiseerd in video-internet verbindingen over grotere afstanden, zowel mobiele verbindingen als directe verbindingen tussen meerdere locaties.
Wij kunnen een complete verbinding verzorgen of u maakt de verbinding met gehuurde apparatuur, gebruik makend van de Sputnik server van HDC.

 

prijslijst professional services