Kiloview introduceert bonding video encoder

Kiloview, fabrikant van geavanceerde video encoders, decoders en converters heeft de P series encoders toegevoegd aan het assortiment. De P-serie encoder beschikt zoals alle Kiloview encoders over de mogelijkheid naar 16 bestemmingen tegelijkertijd te streamen met alle gangbare protocollen.

Toegevoegd is de mogelijkheid om meerdere netwerken aan elkaar te koppelen zodat ook bij mindere verbindingen een goede kwaliteit verbinding voor de video streaming wordt verkregen. De P serie heeft 2 interne sleuven voor 4G sim kaarten, 2 usb 4/5G dongels, 1 wifi verbinding, een vaste netwerkverbinding en de mogelijkheid voor een verbinding via een smartphone of hotspot.

Voor een bonding video verbinding is altijd een bonding server of bonding cloud service nodig om de video weer als normale videostream aan te kunnen leveren. Kiloview stelt de serversoftware gratis ter beschikking. Hiermee kunt U uw eigen service maken, door ons laten verzorgen of als dienst voor 1 of meerdere verbindingen afnemen. De P serie encoders kunnen op deze manier ook een SRT stream via bonding versturen, wat dit protocol met een zeer kleine vertraging nog beter en betrouwbaarder maakt.

Er is een demo beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op:

tel 074-2504909

email: harm@hdc-hengelo.com