Teradek Cube

Teradek Cube is de eerste draagbare video zender en ontvanger in full HD. Verkrijgbaar in HDMI of SDI uitvoering is dit het ideale apparaat voor monitoring, live registratie en live streaming. De Cube encoder wordt gemonteerd op een camera of DSLR fototoestel met SDI of HDMI uit en streamt in HD naar een Cube decoder of iedere computer, laptop of mobiel apparaat (zoals iPad en iPhone) met een draadloze ontvanger binnen het bereik. Met de Cube kunt u ook rechtstreeks streamen naar internet.

cubepage.png

De Cube Encoder creëert haar eigen draadloze netwerk en streamt HD video over WiFi rechtstreeks naar een Cube Decoder, een computer of laptop, een server, of een mobiel apparaat zoals een iPad zonder extra netwerk apparatuur. Cube maakt gebruik van H.264 High Profile video-compressie, het meest geavanceerde compressie algoritme beschikbaar, en beschikt over een ingebouwde scaler om vanaf 1080 te converteren naar 720, 480 of 240 resoluties. Gebruikers kunnen kiezen voor een resolutie en target bit rate gebaseerd op de beschikbaarheid van IP-bandbreedte.

Teradek bij HDC
HDC Multimedia levert Teradek Cube Encoders en Decoders. U kunt deze eenvoudig en veilig bestellen uit onze webshop. Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Ook verzorgen wij graag een demonstratie van Teradek hardware. Voor het testen hebben wij verschillende sets ter beschikking.

Teradek Cube Serie

Bekijk in de Shop

Teradek Cube 600 serie

Bekijk in de Shop