Dise software

Dise narrowcasting software

Dise is het ideale softwarepakket voor narrowcasting en digital signage. De Dise software is geschikt voor toepassingen van verschillende grootte en complexiteit; van een enkel scherm tot uitgebreide narrowcasting sytemen met vele schermen op verschillende locaties. De software is modulair opgebouwd met een eenvoudige en betaalbare instap.

dise.jpg

Eindeloze mogelijkheden, volledige controle
De narrowcasting software van Dise is een gebruiksvriendelijk pakket voor het invullen en aansturen van narrowcasting en digital signage systemen. Met de eenvoudige interface kan iedereen professionele narrowcasting presentaties samenstellen voor uitzending op één of meerdere schermen. Dankzij de uitgebreide playback mogelijkheden kunt u meerdere schermen tegelijk aansturen op verschillende manieren.
Ook als u meerdere narrowcasting systemen heeft is Dise de ideale software om deze aan te sturen. Met Dise is het mogelijk de inhoud van narrowcasting systemen op verschillende lokaties centraal aan te sturen, dit per locatie te doen, of een combinatie van beide. Met Dise heeft u volledige controle over de inhoud op systeem-niveau, en binnen een systeem op ieder afzonderlijk scherm, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die uw narrowcasting systeem biedt.

Multimediale, dynamische content
In de Dise Composer maakt u eenvoudig zelf uw narrowcasting presentaties. Een presentatie in Dise bestaat uit één of meerder scenes, waarin de inhoud verwerkt is. Met de uitgebreide mogelijkheden van Dise kunt u uw presentaties precies vormgeven zoals u dat wilt, en hier vele soorten content in opnemen. U kunt meerdere lagen video, geluid, afbeeldingen en (dynamische) tekst in één scene opnemen en het is zelfs mogelijk Flash objecten of een RSS-feed toe te voegen. Met een RSS-feed kunt u bijvoorbeeld actueel nieuws in uw presentatie verwerken. Aan elke laag content zijn individuele eigenschappen mee te geven, zoals grafische effecten, beweging, transparantie en meer.

LiveScreens CMS
Wij hebben een speciaal CMS (content management systeem) ontwikkeld dat samenwerkt met het Dise softwarepakket, en waarmee u in staat bent uw narrowcasting presentaties online vorm te geven en te bewerken. Met het LiveScreens CMS is het mogelijk de inhoud van uw narrowcasting systeem vanaf elke computer met een internetaansluiting direct live te bewerken. Het is mogelijk content te uploaden en te verwerken in uw presentatie en de inhoud per scherm te beheren, zoals u dat in Dise ook zou doen.