Hardware players

HDC hardware players voor narrowcasting

Bij het uitzenden van een narrowcasting presentatie is het van belang dat het geheel er vloeiend en soepel uitziet. Voor een grafisch en technisch gezien optimaal resultaat van uw narrowcasting en digital signage presentaties maken wij gebruik van speciale computers die de schermen aansturen; onze players voor narrowcasting. Een player is een zeer kleine PC die speciaal ontworpen is voor het aansturen van narrowcasting schermen. Dankzij het kleine formaat zijn players vaak prima uit het zicht te plaatsen. Elke player wordt zorgvuldig door ons opgebouwd uit de beste hardware voor de taak en wordt uitvoerig door ons getest.

Totale flexibiliteit, complete controle
Een typisch narrowcasting-systeem bestaat uit een manager PC waarop presentaties worden gemaakt, aangepast en verspreid, één of meerdere players die alle informatie van de manager PC ontvangen en één of meerder schermen, waarop een presentatie te zien is. In principe krijgt ieder scherm in een HDC narrowcasting-systeem een eigen player waarmee het betreffende scherm wordt aangestuurd. Hierdoor bieden wij enorme flexibiliteit wat betreft de plaatsing van de schermen, terwijl u volledige controle houdt vanuit één centrale PC die het geheel van players aanstuurt. Omdat de players in een netwerkconfiguratie staan is onderlinge synchronisatie mogelijk, waardoor uitzendingen op verschillende schermen perfect onderling te timen zijn. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn wanneer een videowall bestaande uit verschillende schermen zich moet gedragen als één groot scherm.

Klein formaat, grote prestaties
Onze hardware narrowcasting players zijn speciaal ontworpen voor de taken die ze vervullen. Hierdoor hebben wij het formaat klein kunnen houden, terwijl de gebruikte onderdelen garanderen dat het onderste uit de kan wordt gehaald. Wij bouwen alle players die in onze narrowcasting-systemen worden gebruikt zelf, en de players worden uitgebreid door ons getest voor ze worden geplaatst.