LiveScreens CMS

LiveScreens CMS voor narrowcasting

HDC heeft een eigen content management systeem (CMS) ontwikkeld waarmee de inhoud van een narrowcasting-presentatie snel en eenvoudig online valt aan te passen, zonder dat u in het Dise softwarepakket aan de slag hoeft. Dise hoeft zelfs niet op de computer geïnstalleerd te staan! Met LiveScreens kunt u elke PC, laptop of tablet met een internetverbinding omtoveren tot de manager PC binnen uw narrowcasting-systeem en live de inhoud en vormgeving van de schermen aanpassen.

Snel en eevoudig, narrowcasting voor iedereen
Het LiveScreens CMS is zo ontwikkeld dat iedereen ermee kan werken. Door in te loggen op een speciale website komt u terecht in de beheeromgeving. Hier kunt u de inhoud per player op een eenvoudige manier aanpassen. U kunt elke scene binnen uw presentatie live activeren, deactiveren of bewerken. U kunt teksten toevoegen of aanpassen, afbeeldingen of video toevoegen of aanpassen, nieuwsfeeds toevoegen, de indeling van de schermen veranderen, een andere achtergrond kiezen, etc. Alle aanpassingen zijn met één druk op de knop live door te voeren op de aanwezige schermen. U kunt het LiveScreens CMS gebruiken zonder  dat u bekend bent met het Dise softwarepakket. Met LiveScreens kan iedereen een professionele en verzorgde narrowcasting presentatie maken, ook zonder technische knowhow of een grafische achtergrond. Dit maakt het LiveScreens CMS de ideale narrowcasting beheertool voor bijvoorbeeld het MKB.

Live aanpassen, waar dan ook
Omdat het LiveScreens CMS een online beheertool is, kunt u op elke PC, laptop of tablet met een internetverbinding de inhoud van uw narrowcasting presentatie aanpassen en live plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid overal te werken waar het u uitkomt. Ook als u bijvoorbeeld op locatie bent, een dagje thuis werkt, of wanneer u in de trein zit kunt u de inhoud van de schermen snel en gemakkelijk aanpassen.